Fashion

OOTD – White for today

Hello, my internet friends!

Multă vreme a trecut de când nu ne-am mai văzut. Și pentru că încerc să fiu cât mai activă pe blog și Instagram (@andreea.eftimiee, apropo) m-am gândit ca astăzi să mă țin de marea mea promisiune despre care vă vorbeam și aici.

Așadar, are you ready?! Astăzi vorbim din nou despre hăinuțe, dar ce hăinuțe!
Destul de recent am adăugat în garderoba mea câteva piese vestimentare de la bonprix.ro, printre care și o cămașă care-mi oferă o stare super faină.
Am o pasiune pentru acest tip de articole vestimentare, sau mai bine spus o obsesie, tocmai de aceea, de multe ori merg în mall cu gândul să îmi achiziționez o pereche nouă de pantofi sau o poșetă, dar de cele mai multe ori sfârșesc prin a cumpăra doar o cămașă. Do I have a problem?

Ce iubesc la noua mea cămașă de pe Bonprix? Ei bine, faptul că are un detaliu aparte. Mânecile m-au făcut să mă îndrăgostesc de aceasta instant, iar după ce m-am asigurat că mărimea mea este încă disponibilă, am adăugat-o în wishilist imediat. Desigur, de pe bonprix.ro am mai adăugat o superbitate asemănătoare acum jumătate de an, despre care vă vorbeam chiar aici.

Am ales să port această cămașă pentru prima dată în mega aglomeratul Centru Vechi al Bucureștiului, și m-am simțit minunat în aceasta. Spre seară m-am bucurat de un milkshake, urmând să îmi fac planuri pentru următoarea ținută în care voi adăuga noua mea piesă de rezistență.

Cu cei de la Bonprix va puteti intalni aici: Andreea-Eftimie---BONPRIX Andreea Eftimie Instagram YouTube(click pe sigle)

Noi ne vedem pe Instagram (click pe siglă)

 

Andreea Eftimie

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Bonprix - bonprix.ro

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Bonprix - bonprix.ro

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Bonprix - bonprix.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.