Makeup

Zilele toride de vară au un nou inamic!

Hello, my internet friends!

Am ajuns la concluzia că zilele de vară și capriciile acesteia trebuie să fie respectate cu strictețe. De ce spun asta? Ei bine, de multe ori am ieșit din casă fără să aplic cremă pentru protecția solară, iar acest aspect s-a simțit pe pielea mea. Arsuri și urme roșii inestetice.

Pentru că vara este și cel mai bun prieten, dar și cel mai mare dușman, am încercat să mă documentez cu privire la produsele cosmetice care mi-ar putea sări în ajutor până la începerea toamnei, dar și în celelalte zile lungi din viațăa, astfel am descoperit mascara waterproof de la Melkior.

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Melkior melkior.ro

Sunt convinsă că acest rimel este unul familiar, având în vedere că cei de la melkior.ro l-au lansat destul de recent, însă am vrut să mă asigur că am bifat în lista noastră de discuții și câteva aspecte despre un produs extrem de ok pentru zilele toride.

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Melkior (melkior.ro)Datorită celebrului efect waterproof, această mascara asigură faptul că orice contact cu apa este unul care nu trebuie să vă facă probleme. Poartă cu încredere acest rimel la piscină și uită de take her swimming on the first date.

Eu l-am luat cu mine pentru prima dată la Fântânile din Piața Unirii, în aglomeratul București. Desigur, pozele n-au lipsit.

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Melkior - melkior.ro

Pentru început, la primul nostru date, mascara waterproof de la Melkior m-a făcut să mă bucur liniștită de zilele de vară, fără frica că o ploaie neșteptată îmi poate ruina machiajul, which is a big like.

Gata, suntem oficial prietene și cu siguranță vom pleca împreună la mare, însă, până atunci vă propun să vă alăturați celor de la Melkior, dar și mie, pe rețelele sociale de mai jos!

melkior.roAndreea Eftimie - Melkior Andreea Eftimie InstagramYouTube (click pe sigle)

Noi ne vedem pe: Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.