Fashion

Funky și fain în același timp!

Hello, my internet friends!

Vine vara, bine-mi pare, 
Pe afară am sandale,

Și cum vara s-a instalat de ceva timp, e cazul să ne ocupăm cum se cuvine și de garderoba noastră. Nu este un secret că iubesc cumpărăturile, tocmai de aceea mi-am asigurat constant rochițe și bluzițe subțiri, însă am început să stau cam prost când vine vorba de încălțările comode, numa’ bune pentru o zi călduroasă.

Chiar dacă sunt adepta unui stil mai lejer, iubind pantalonii și încălțările sport, sunt zile în care se cere o ținută mai office, lucru care este greu, foarte greu, extrem de greu de relizat pentru mine. S-ar zice că am fost născută direct în haine sport, însă e cam ireal.
Și pentru că vă tot ameninț că hainele și încălțările ceva mai girly sunt și ele un must have, iată că azi ajungem să facem cunoștință cu funkyfain.ro.

Pe cei de la FunkyFain îi cunosc încă din vara anului 2018, când m-am îndrăgostit iremediabil de bocancii și ghetele acestora, cum ar fi: bocanii Funky Rock, ghetele Funky Electro, sau bocancii Funky Rock, de culoare roz. I mean, cum să nu-ți placă?

Despre Funky Fain

După ce am ajuns în posesia unor minunății semnate funkyfain.ro, m-am gândit că ar fi frumos să aflu și povestea acestui brand, despre care știam deja că ar fi ceva mai special.

Așadar, am aflat că este un brand cu doi părinți. Mămica este Ioana, tipa funky, responsabilă de design și marketing, iar tatăl este Bogdan, partea faină din acest proiect, care se ocupă de IT și financiar.

Am mai aflat că totul a pornit după ce Ioana, cea care a dat naștere acestui proiect, s-a îndrăgostit iremediabil de o perehe de sandale formiabile, lucru prin care am trecut și eu într-o vară, achiziționând împreuncă cu mama mea o pereche de sandale superbe din Spania, pe care le mai țin minte și acum.

Spre deosebire de sandalele Ioanei, care erau nude, cu o baretă subțire pentru degetul mare, alta care se întindea spre gleznă, iar a treia care îi cuprindea atât de ușor glezna, ale mele erau negre, cu pene artificiale de păun. Le-am purtat cu drag doua veri, până a trebuit să accept cu tragere e inimă faptul că s-au uzat și că trebuie să le înlocuiesc. Din acel moment, toate sandalele mele au fost doar o alternativă a încălțărilor comode de vară, dar nu ceva de care să mă îndrăgostesc peste măsură.

Ioana și Bogdan au avut succes cu noua lor inițiativă încă din prima săptămână, reușind  deja să încaseze câteva vânzări, dar până atunci au fost nevoiți să identifice un atelier de pe o frumoasă insulă grecească, dispus să lucreze cu ei, urmând să se lovescă și de câteva mici obstacole, mai ales pe partea de logistică, ca orice brand aflat la început de drum. Totul e bine când se termină cu bine, și iată că acum au succes.

Sandalele mele funky si faine

Andreea Eftimie - andreeeftimie.com - FunkyFain - funkyfain.ro

Imediat cum am intrat pe funkyfain.ro m-am gândit la sandalele mele din Spania și la faptul că mi-aș dori să găsesc pe acest site verișoarele, dacă nu surorile acestora.
La câteva click-uri distanță se aflau minunățiile de ma sus, extrem de simple, dar super atractive în acelși timp.

Desigur, m-am întâlnit și cu varianta roz a acestora, dar și cu cea argintie, însă în cele din urmă am optat pentru cea neagră, iar în timp ce căutam sandalele perfecte, mai aruncam un ochi și la ghetele și bocancii care îmi făceau cu ochiul de aproape un an.

Andreea Eftimie - andreeeftimie.com - FunkyFain - funkyfain.roCe mi-a plăcut cel mai mult la acestea a fost aspectul natural. Nu aveau nimic pompos, lucru care le făceau potrivite pentru orice eveniment, asa că nu am mai stat mult pe gânduri și mi-am măsurat talpa după instrucțiunile de pe site, iar în decurs de câteva zile au ajuns la birou frumos împachetate într-o cutie de carton, legată cu o panglică galbenă.

Recomand să fiți extrem de atente când vă alegeți dimensiunile, pentru că în cazul meu, acestea îmi sunt mici datorită faptului că m-am poziționat între două numere, dar la plasarea comenzii nu am ținut cont de sfatul următor, întâlnit chiar pe site: “Daca te pozitionezi intre doua marimi, probabil ca ar trebui sa alegi marimea mai mare. De aceea, te rugam sa te ghidezi in primul rand dupa lungimea talpii!”

Andreea Eftimie - andreeeftimie.com - FunkyFain - funkyfain.ro

Imediat ce am început să mă acomodez cu aceste sandale funky și faine, am plecat prin centrul Bucureștiului cu noile mele minunății, ca să vadă și ele lumea.
Le-am plimbat printre terase, am vizitat împreună Cărtureștiul, au văzut un târg cu tot felul de lucruri vintage, ba chiar și o mică parte din “Săptămâna culturală Emiratele Arabe Unite-România“, au mersi și cu metroul, iar la final s-au lăsat fotografiate de-a fir a păr.

Andreea Eftimie - andreeeftimie.com - FunkyFain - funkyfain.ro

Ne-am înțeles bine la primul nostru “date“, iar de atunci am mare grijă de ele. Le pun cu grijă în pantofar și le las să se odihnească fericite în fiecare seară alături de noua lor familie.

Andreea Eftimie  - andreeeftimie.com - FunkyFain - funkyfain.ro

funkyfain.ro:  Andreea Eftimie Instagram  (click pe sigle)

Noi ne vedem pe: Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.