Uncategorized

Ți-ai imaginat vreodată casa ta perfectă?

Hello, my internet friends!

De când cu noile schimbări din viața mea, am ajuns să mă întreb de foarte multe ori “Oare cum arată casa perfectă pentru mine?” Știu sigur că în cazul meu este foarte importantă lumina într-o încăpere, astfel ar fi perfect să nu am jaluzele, să am cât mai multe geamuri, pereții să fie albi, așternuturile albe și mobila, ghici ce? Tot albă.

Cerințele mele chiar sunt “modeste”, nu? Ei bine, motivele pentru care îmi permit să am astfel de așteptări vin împreună cu descoperirea site-ului favi.ro, un motor de căutare pentru mobilă și decoarțuni. Acolo, pe lângă mobilă, jaluzele, și alte decorațiuni, am reușit să găsesc și prețuri ok, iar modul în care site-ul este construit m-a surprins plăcut.

Mi-am permis să îmi pun imaginația la încercare, astfel am reușit să găsesc câteva obiecte care ar da casei mele perfecte și un aer vintage. Printre lucrurile “oldie” pe care le-am găsit se află o bancă de grădină, un pat, și cea mai importantă, o masă de toaletă.

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) Favi - favi.ro - therese.ro (Masă de toaletă Madame de Ventadour)

Recunosc, în trecut voiam o cameră cât mai modernă, cu mobilier cât mai cool și ornamente cât mai interesante, dar lucrurile și percepțiile oamenilor se schimbă constant. Tind să cred că anii de facultate sunt cei care m-au modelat cel mai mult și mi-au schimbat viziunea la 180°.
Încetul cu încetul am început să acord o atenție mai mare obiectelor vintage, știind că ele au o istorioară în spate, iar de cele mai multe ori, valoarea acestora este mai mult decât neprețuită. Chiar dacă favi.ro nu comercializează astfel de obiecte, ideea că datorită lui pot găsi lucruri care să reprezinte acea zona mă bucură enorm.

Totuși, dacă ar fi să aleg o altă abordare estetică pentru locul în care visez să îmi petrec mare parte din timp, atunci cred că aș apela cu încredere la obiectele cu un aspect cât mai natural, dar care oferă în acelși timp și un mesaj.
Pe favi.ro am gasit un dreamcatcher pe care îl voi comanda cu siguranță cu prima ocazie. Cine știe? Poate chiar reușește să alunge visele urâte.

Tu ți-ai ales locul perfect? Te-ai gândit cum vrei să arate colțișorul tău de Rai? Este vintage, alb, modern, sau simplu? Dacă nu știi încă, te invit pe favi.ro.

favi.ro:  Andreea Eftimie Instagram  (click pe sigle)

Noi ne vedem pe: Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.