Ingrijire

Tesori d`Oriente – ieftin si bun?

Hello, my internet friend!
Nu am certitudinea ca vremea frumoasa ar vrea sa isi faca simtita prezenta, dar cert este ca trebuie sa ne scoatem bocancii de iarna si sa ii inlocuim cu pantofii pe care parca i-am scos prea devreme la inaintare.
Singurele aspecte care ne mai aduc aminte de o vreme frumoasa ar fi copacii infloriti si florile care mai apar ocazional in stanga sau in dreapta. Tot depre miresme fresh vom vorbi si noi, mai exact despre Tesori d`Oriente.

Recent am ajuns sa fiu posesoarea a doua produse ale acestui brand, de care am mai auzit cu multe alte ocazii, dar pe care nu am apucat sa il incerc pana acum.
Citind cateva review-uri despre Tesori d’Oriente, am aflat ca ar fi o varianta mai cheap a unor produse ceva mai scumpe. Ciudat sau nu, la o simpla cautare pe Google, preturile sunt foarte ok, ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca poate era cazul sa le fi testat cu mult timp in urma.

Apa de toaleta Tesori D’Oriente Ayurveda

Andreea Eftimie - andreeaeftimie.com - Tesori D'Oriente Ayurveda

Trebuie sa recunosc ca dupa primirea produsului, am pastrat acest set in ambalajul sau pentru simplul motiv ca nu am avut timpul necesar pentru a ma bucura de el.
M-a surprins placut faptul ca apa a reusit sa isi imprastie mirosul prin toata cutiuta unde am tinut produsele, initial fiindu-mi greu sa inteleg de unde vine un mirs placut, nefamiliar mie.

Cum rezista acest produs? Ei bine, chiar daca este o apa de toaleta, who cares? Nu a intrat in contact cu pielea mea, cum ar fi fost cazul, ci a fost imprastiata peste tot pe hainele mele. Ce, nu am facut bine?
Pe intreaga durata a zilei nu am simtit ca port cu mine un miros oriental care m-ar face sa respir greu sau ar intoarce mii de priviri, dar seara, dupa o zi lunga, hainele mele inca si-au pastrat mirosul apei. Pot spune ca produsul isi face treaba, persista, ceea ce conteaza cel mai mult, nu?

Produsul este valabil 36 de luni de la momentul deschiderii si se gaseste intr-o cantitate de 100 de ml.
Recomand o atentie sporita cu privire la ingredientele acestui produs!

Gel de dus energizant crema Tesori D’Oriente Ayurveda

Andreea Eftimie - andreeaeftimie.com - Tesori D'Oriente Ayurveda

Am specificat ca vorbim despre doua produse? Daca nu, o fac acum. Asadar, continuam discutia cu gelul de dus energizant crema Tesori D’Oriente – Ayurveda.
Initial, chiar daca recipientul este destul de mare, m-am gandit ca este vorba despre o crema simpla, insa mare mi-a fost mirarea cand am realizat ca este vorba despre un gel de dus.
Pe ambalaj este specificat faptul ca este un produs care nu ar contine parabeni, coloranti, uleiuri minerale si silicon, adica ar indeplini cam toate functiile pentru a fi un produs perfect.
Referitor la testarea acestuia, rezistenta mirosului pe piele este exact ca la toate celelalte produse de acest gen, iar ideea de hidtratare este si ea luata in calcul.

Pe ambalaj mai este specificat si faptul ca acest produs a fost testat dermatologic, insa nu specifica daca procesul a fost efectuat pe animale sau nu.
Cantitatea acestuia este de 250 ml si rezista 12 luni de la data deschiderii.

Important! Rezultatele difera de la persoana la persoana! Daca la mine nu au aparut reactii adverse, iar efectele folosirii produselor mentionate au fost imbucuratoare, nu inseamna ca asta se va intampla la toate persoanele.
Recomand citirea cu atentie a ingredientelor pentru a evita complicatiile!

Mai multe despre Tesori d’Oriente puteti afla mai jos (click pe sigle)
romania.sarantis.ro Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)
Acest articol a fost realizat cu sprijinul lineagency.co Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

 

 

2 thoughts on “Tesori d`Oriente – ieftin si bun?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.