Fashion

Din nou la o sedinta foto – Nicol Drujescu X FAMOST

Hello, my internet friend!

Cat imi plac articolele in care am ocazia sa vorbesc despre haine si ultimele tendinte in moda!
Poate stiai sau nu, dar despre Nicol Drujescu am mai discutat cu mare drag intr-un articol anterior chiar aici. De atunci nu s-au schimbat multe in materie de moda pe blogul meu, dar astazi revin in forta.

Dupa aparitia mea in editia lunii aprilie a revistei Famost (click aici), m-am gandit sa acord cateva minute in plus si pentru scrierea unui articol in care sa detaliez experienta de la sedinta foto. Are you ready?
Cu o seara inainte de realizarea shooting-ului, am avut marele noroc de a ma imprieteni cu o raceala ce urma sa dureze vreo trei saptamani, motiv care a dus la schimbarea brusca a makeup artistului, solutia salvatoare fiind in cele din urma Euforia Concept – un loc foarte drag mie, cu oameni calzi, primitori si extrem de priceputi.

Bun, am ajuns in locatia stabilita pentru realizarea sedintei foto. Raceala si temperatura din corpul meu imi faceau cele mai mari probleme, lentilele de contact ma deranjau destul de mult, astfel incat am inceput sa pozez extrem de nesigura pe mine. Se spune ca ceaiurile ajuta cand vine vorba de o raceala zdravana, dar n-am putut sa ma bucur de cel comandat de mine, astfel am ajuns sa il beau la final. Nu am rezolvat nimic pentru ca deja era suficient de rece cat sa il beu ca pe un suc.

La sedinta foto am adus cateva coliere, cercei si ochelari dragi mie pentru a asigura o accesorizare cat mai reusita, astfel incat la finalul zilei sa mai petrec un sfert de ora in plus pentru a aranja totul la loc, ca viata-i grea si moda-i si mai grea.
Am pozat in vreo cinci tinute diferite, iar procesul a fost destul de indelungat, mai ales dupa ce ne-am dat seama la final ca am uitat sa introducem o poseta intr-o tinuta. Ce a urmat? Refacerea pozelor. Avantajul? La final am fugit direct la Mc Donald’s, ca e deja traditie.

Mai jos voi introduce cateva poze cu rezultatele unei sedinte foto destul grea, iar cu un click aici vei afla ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia oricarui articol vestimentar de mai jos!

Pana una alta, noi ne vedem si citim in continuare pe Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

 

Andreea Eftimie - andreeaeftimie.com - Nicol Drujescu X FAMOST

Andreea Eftimie - andreeaeftimie.com - Nicol Drujescu X FAMOST (1)

Andreea Eftimie - andreeaeftimie.com - Nicol Drujescu X FAMOST (1)

Andreea Eftimie - andreeaeftimie.com - Nicol Drujescu X FAMOST (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.