Fashion

Marea deschidere Confident Concept Store

Hello, my internet friend! Missed me?
In ultima perioada lucrurile au devenit serioase, tocmai de aceea, de la ultima noastra discutie de pe blog, in care va povesteam vrute si nevrute despre un re(opening) pentru un centru de infrumusetare, azi am ajuns sa vorbim despre marea inaugurare a unui concept store!Andreea-Eftimie-(1)

Pe data de 7 Martie a fost zarva mare in Braila, deoarece zeci de iubitori de moda s-au adunat in acelasi loc pentru a sarbatori deschiderea unei super locatii din zona de est a tarii, anume Confident Concept Store.

Andreea-lightroom-1-8

Ce este Confident Concept Store?

Este gândit ca un spațiu modern, în care își au locul creațiile a peste 30 de designeri români: fashion design, încălțăminte, accesorii.

Creațiile designerilor români, expuse în shop, sunt realizate în serii limitate și includ chiar piese unicat. Fiecare fashion designer își pune amprenta pe creațiile sale, diferențiindu-se de moda mass-market.

Andreea-lightroom-1-3

Pentru acest eveniment m-am pregatit temeinic toata saptamana. M-am aranjat, m-am privit in oglinda cat sa ma asigur ca pot sa ies din casa, apoi m-am urcat in vehiculul cu patru roti, l-am luat pe cel mai bun prieten cu mine, Alin Temeliescu, si iata-ne.
Petrecerea de inaugurare privata a fost fix evenimentul de inceput de an de care aveam nevoie!

mica

La intrare ne-au asteptat cateva platouri cu gustari, ceea ce pe mine m-a dat gata. Nu aveam nevoie de mai mult.
Incetul cu incetul ne-am acomodat cu locatia, am facut cateva poze minunatiilor ce stateau fix in fata noastra, am participat la o tombola, am oferit un interviu si uite asa, seara chiar a fost una reusita.

Andreea-lightroom-1-6

Printre piesele vestimentare expuse m-au impresionat cele realizate de doua nume: Laura Ciobanu si Luna Morgaciova, despre care am aflat ca este la randul ei braileanca.Andreea-lightroom-1-12

Sa recapitulam: Confident Concept Store este un spatiu modern, situat in Braila, la adresa Soseaua Buzaului, Nr. 9, etaj 2, ce is propune sa aduca un suflu nou modei din estul tarii prin expunerea creatiilor realizate de designeri romani. In acest moment vei gasi 30 de designeri gata sa te impresioneze prin creatiile lor in editie limitata.
Confident este un spatiu exclusivist, care promoveaza moda sustenabila (slow fashion) si doreste sa devina un spatiu pentru evenimente despre moda, stil, frumusete si self-care.

Andreea-lightroom-1-7

Periodic, CONFIDENT Concept Store va organiza:

  • Evenimente de tip cocktail în cadul cărora se vor face activări de brand
  • Inaugurări de colecție ale designerilor români
  • Evenimente de reduceri

La finalul zilei m-am declarat 100% multumita de aceasta idee si de cum a decurs tot acest eveniment. Am petrecut timp de calitate alaturi de oameni super cool si abia astept sa vad ce mai pregateste acest loc minunat!

Poti gasi mai multe informatii despre Confident Concept Store si pe retelele sociale de mai jos (click pe sigle)

Confident Andreea Eftimie Instagram

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram

Andreea Eftimie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.