Makeup

Melkior X Alexia Eram – Cel mai cool lipstick?

Hello, my internet friend!

Am o vaga impresie ca deja ne putem pregati pentru zilele frumoase de primvara, si pentru ca luna martie abia a inceput, zic ca putem organiza si o escapada prin magazinele cu produse cosmetice.

Va era dor sa vorbim despre Melkior? Ultima data am discutat chiar aici despre trei lacuri de unghii de la acestia, iar astazi vorbim despre un alt produs super cool oferit de ei. Recent a inceput sa isi faca simtita prezenta pe internet un nou lipstick, realizat in colaborare cu Alexia Eram, iar eu am pus mana pe el si imediat am inceput testarea de-a fir a par.

Pana una alta, dupa cum deja am obisnuit, iata recomandarea muzicala de astazi:

Probabil este destul de cunoscut faptul ca Melkior tine la generatia noua si este intr-o stransa legatura cu aceasta, tocmai de aceea, la inceputul lunii februarie, a fost lansat un lipstick in colaborare cu Alexia Eram, dupa cum spuneam mai sus.

Dupa ce “nou nascutul” a ajuns si la mine insotit de o oglinda super draguta, am inceput testarea acestuia, dar nu inainte de a verifica ingredientele. Printre acestea, le-am gasit si pe urmatoarele: isododecane, un ingredient nu tocmai periculos, dar care ar putea provoca alergii anumitor persoane, si vesnicul parfum, in rest, totul pare super ok, fiind un produs ce contine in mare parte ingrediente considerate neutre.

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Melkior X Alexia Eram

Si uite ca am inceput testarea lipstick-ului de la Melkior in colaborare cu Alexia Eram

Atunci cand folosesc fond de ten ma asigur sa acopar si buzele cu cu un strat subtire, astfel incat rujul sa fie mai consistent, sa isi pastreze culoarea un timp mai indelungat si sa fie aplicat mai usor, iar acest lipstick a facut fata inca din prima zi catorva pahare cu suc, unei mese copioase, dar nu in ultimul rand, catorva ore bune de stat pe buze.
Dupa ce m-am asigurat ca am cateva poze cu el pe buze si pentru Instagram, am continuat restul treburilor zilnice.

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Melkior X Alexia Eram

Mi-a placut aplicatorul deoarece are o forma ce permite o trasare usoara a liniilor si se pastreaza o cantitate in plus pe acesta pentru a nu ma trezi ca am ramas fara ruj fix cand reusesc dupa lupte seculare o conturare cat mai decenta a buzelor. Big like!

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - Melkior X Alexia Eram

Despre demachiere? Am reusit sa il indepartez relativ greu de pe buze si nu s-a intins pe restul fetei, cum obisnuisc sa patesc cu alte produse de acelasi tip.

Per total, acest lipstick este super OK, fiind usor de purtat si ziua, dar si noaptea. Are un finisaj mat, iar culoarea nu este a unui roz tipator, din contra, fiind mai degraba un nude super girlish.

Mai multe va las pe voi sa descoperiti, si dupa cum v-am obisnuit, cu cei de la Melkior va puteti intalni mai jos:

melkior.roAndreea Eftimie - Melkior Andreea Eftimie Instagram YouTube

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram

Andreea Eftimie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.