Fashion

Hai cu mine la un shooting foto si la shopping cu NICOL DRUJESCU!

Hello, my internet friend!
Recent, cu ajutorul revistei FAMOST am avut parte de o nou descoperire fashionista despre care e musai sa spun scurt si la obiect cateva cuvinte, insa inainte de a trece la mai multe detalii, iata melodia pe care o recomand astazi:

Sa revenim la oile noastre, nu? Ei bine, luna februarie m-a propulsat din nou printre paginile revistei FAMOST, de data aceasta pozand in cateva tinute superbe, gandite de catre Nicol Drujescu, tinute pe care le-am postat si repostat pe Instagram de ceva vreme.

In ziua shooting-ului foto, inainte de toate a trebuit sa fim siguri ca parul imi sta la locul lui iar fata este bine fardata, tocmai de aceea am apelat la Bianca Vede (click aici), si cat ai bate de doua ori din palme situatia a fost salvata.
Dupa ce am rezolvat poate una dintre cele mai arzatoare chestiuni, ne-am indreptat frumos catre locatia unde urma sa facem pozele, asa ca The Folly si-a deschis portile pentru noi. In timpul shooting-ului am schimbat in jur de opt tinute, iar in cateva ore totul a fost gata! Easy peasy lemon squeezy.
Ca sa sarbatoresc sfarsitul unei zile glorioase, m-am indreptat fuguta catre McDonald’s unde urma sa ma bucur de un meniu delicios, pentru ca merit. 😉

Desigur, au existat hainute care mi-au facut cu ochiul din primul moment, gandindu-ma la ele cateva zile bune, tocmai de accea mi-am zis ca ar fi ideal sa introduc cateva poze cu acestea mai jos, pentru ca uneori cuvintele chiar pot fi de prisos.
Si ca sa nu devin plictisitoare, va invit sa accesati acest link, care duce direct la editia lunii februarie a revistei FAMOST, unde la pagina 52 pot fi gasite mai multe fotografii si detalii despre tinute.

Daca inima incepe sa-ti bata tare la vederea acestor frumoase hainute, atunci hai cu un click aici si afla ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia oricarui articol vestimentar!

Pana una alta, noi ne vedem si citim in continuare pe Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

 

 

 

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - FAMOST - Nicol Drujescu (1).png

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - FAMOST - Nicol Drujescu

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - FAMOST - Nicol Drujescu

Andreea Eftimie (andreeaeftimie.com) - FAMOST - Nicol Drujescu

3 thoughts on “Hai cu mine la un shooting foto si la shopping cu NICOL DRUJESCU!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.