Fashion

Sacoul negru – un obiect vestimentar ideal

Hello, my interet friend!

Mai tii minte cand am vorbit ultima data pe blog despre un obiect vestimentar? Daca nu, atunci iti voi spune eu: cel mai recent articol in care am abordat un subiect referitor la haine a fost acesta, iar astazi m-am gandit sa revin in forta cu o tema asemanatoare, mai exact, o discutie scurta, dar precisa despre clasicul sacou negru.

In primul rand, vreau sa le multumesc celor de la Bonprix pentru oportunitatea oferita de a vorbi din nou pe blog despre haine, dar trebuie sa mentionez inca de la inceput ca nu este prima data cand am abordat un subiect legat de produsele acestora. Cu putin timp in urma am prezentat un outfit office realizat cu mai putin de 300 de lei, iti mai aduci aminte?
Ei bine, acest sacou ar fi conturat suma de 300 de lei din articol respectiv, fiind de fapt o piesa esentiala in realizarea acestuia, insa, avand in vedere ca produsele Bonprix se vand ca painea calda, iar in momentul plasarii coletului, sacoul nu s-a mai aflat in stoc, acesta a ajuns la mine ceva mai tarziu.

Te invit sa accesezi cu un mic click aici si celalalt articol in care am oferit cateva sfaturi utile pentru a gasi produsul ideal la un pret mic, impreuna cu detalii esentiale despre plasarea unei comenzi.

Totusi, sa revenim la discutia initiala, nu?
Dupa cum este lesne de inteles, am ales ca astazi sa introduc in blog si un articol despre clasicul sacou negru. De ce? Pentru ca este unul dintre cel mai util, versatil si comod obiect vestimentar, iar sacoul ales de mine se potriveste de minune pentru o intalnire oficiala, o tinuta aparte, sau un interviu.

Calitatea este una imbucuratoare. La o prima purtare nu am fost nevoita sa trag constant de ate sau sa repar mici greseli de fabricare, totodata nu am observat absolut nicio problema semnficativa, cum ar fi portiuni de material necusute s.a.m.d.
Modelul este unul care m-a atras de la bun inceput, fiind totdata si motivul pentru care am decis sa il adaug in garderoba mea.

Pentru pozele de mai jos, realizate intr-o zi de iarna rece si mohorata, am purtat acest sacou cu o camasa extrem de subtire, insa nu am avut probleme semnificative din cauza temperaturii de afara, ceea ce este un aspect esential pentru mine, fiind o persoana extrem de friguroasa.

Prin urmare, sunt extrem de multumita cu privire la alegera facuta, de aceea te asigur ca achizitia unui sacou negru va fi o solutie salvatoare in orice moment.

In incheiere, te invit sa vezi ce produse mai au cei de la Bonprix pentru tine, sa accesezi link-urile de mai jos pentru a fi la curent cu ce pregatesc acestia, dar si cu ce mai postez eu pe retelele sociale.

Cu cei de la Bonprix va puteti intalni si aici: Andreea-Eftimie---BONPRIX Andreea Eftimie Instagram YouTube(click pe sigle)

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

 

 

 

Andreea Eftimie - Bonprix

Andreea Eftimie - Bonprix

Andreea-lightroom-1

Andreea Eftimie - Bonprix

 

5 thoughts on “Sacoul negru – un obiect vestimentar ideal

  1. Arata tare bine sacoul asta. Chair am vizualizat un pic dressingul meu si spre rusinea mea n-am nici unul. Toate sacourile mele sunt cu model

    Like

  2. Imi place sacoul. Are o lungime interesanta! Eu de obicei imi cumpar sacouri clasice…ma refer la lungime, dar si la model. Se vede fain!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.