Fashion

Am purtat doua tinute superbe realizate de Daniela Sala

Hello, my internet friend!

Afara este frig, vantul bate, pietrele ingheata, dar in casa este cald. Aseaza-te comod pentru ca astazi vorbim despre o experienta minunata, traita de mine in urma cu o luna.

Asadar, la inceputul lunii anterioare am avut minunata oportunitate de a o intalni de Daniela Sala cu ocazia realizarii unei sedinte foto pentru editia din Decembrie a revistei FAMOST, despre care Daniela a oferit cateva informatii chiar aici, in urma unui interviu realizat de mine, unde am povestit cu aceasta despre ce inseamna moda pentru ea, ce activitati a desfasurat pana acum, ce planuri de viitor are si multe altele.

Eu si Daniela avem o pasiune in comun: moda. Ca si mine, si ea a cochetat cu modelingul in trecut, insa a decis sa se concentreze mai mult, si astfel a reusit sa duca aceasta pasiune la un alt nivel, realizand Festivalul designerilor din Romania, Agentia Daniela Models si multe altele.

Experienta mea cu obiectele vestimentare semnate de Daniela Sala

Am purtat la sedinta foto realizata pentru revista FAMOST doua creatii ale Danielei, preferata mea fiind cea de jos.Andreea Eftimie - Daniela Sala
In aceasta rochie m-am simtit foarte feminina si extrem de sexy. Sunt topita dupa manecile evazate, iar cand am vazut aceasta minunatie, m-am indragostit pe loc.
La prezentari de moda am purtat rochii care nu mi-au permis sa respir minute intregi inainte de a intra pe scena, sau haine care ma faceau sa ma simt incomod, dar rochia aceasta a reusit sa imi ofere un boost de incredere in mine la care nici nu am sperat.

Pentru urmatoarea parte din sedinta foto am purtat o pereche de pantaloni din matase cu o bluza cu maneci tot evazate! Andreea Eftimie - Daniela SalaTrebuie sa recunosc ca aceste maneci au fost acel je ne sais quoi care a oferit o steluta imensa acestui outfit.
Am fost placut surprinsa sa aflu ca ce am purtat eu la sedinta foto, a fost prezentat si in cadrul Festivalului designerilor din Romania, lucru care m-a bucurat enorm.

Nu vreau sa mai lungesc discutiile, insa inainte de a incheia acest articol, vreau sa fac trimitere catre retelele sociale unde poate fi gasita Daniela Sala. Asadar, aceasta poate fi urmarita pe pagina oficiala de FacebookDaniela Sala, dar si pe paginele de Facebook Agentia Daniela Models, DS Fashion Concept, Festivalul designerilor din Romania, Personalitati de top – cu Daniela Sala dar si pe profilul acesteia de Instagram: @danielasalaofficial

Mii de multumiri merg catre Salon Euforia Concept, dar mai ales catre Adriana Ivan, care a fost primul makeup artist ce a reusit sa ma faca sa nu imi mai doresc sa ma demachiez imediat dupa terminarea sedintei foto, dar si catre revista FAMOST, cea care a facut posibila toata aceasta experienta.Andreea Eftimie - Daniela Sala

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram

Andreea Eftimie

15 thoughts on “Am purtat doua tinute superbe realizate de Daniela Sala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.