Books · Ingrijire

Despre Frankenstein si cateva produse de ingrijire pentru femei

Hello, my internet friend!
Azi m-am gandit ca ar fi interesant sa ne indreptam atentia asupra a doua produse despre care am aflat relativ recent, dar si asupra unei carti care a reusit sa ma surprinda. Suna interesant?

Inainte de a da startul discutiei despre produsele de astazi, m-am gandit sa pun in practica ceva nou. Voi incerca ca la fiecare postare de pe blog sa vin cu o melodie recomandata de o persoana draga mie. Asadar, astazi avem melodia de mai jos, propusa de un super amic. ❤

Acum sa trecem la treburile noastre. Recent mi-am intersectat drumul cu

Absorbantele zilnice din bumbac – Lunay de la Bio Aleea

Andreea Eftimie - naturisti.ro & Bio Aleea

Pe scurt, trebuie specificat faptul ca aceste absorbante sunt 100% din bumbac, un material super prietenos cu pielea, care nu permite dezvoltarea microorganismelor, adica acei monstruleti ce iti pot pune sanatatea in pericol. Bumbacul folosit nu este albit cu clor, iar pachetul continte 20 de bucati.
Lipsa parfumului este de cele mai multe ori un beneficiu, iar absorbantele de la Lunay nu contin asa ceva. Totodata, absorbantele sunt hipoalergenice, previn iritatiile si lasa pielea sa respire. Andreea Eftimie - naturisti.ro & Bio AleeaM-a surprins placut faptul ca nu s-au facut teste pe animale in realizarea produsului.
Pretul este de 15 lei, deci cu mult mai ieftin decat alte produse de acest gen, pentru care se plateste mai degraba numele brandului, calitatea lasand de dorit. 😉

Samponul regenerant cu extract de catina

Andreea Eftimie - naturisti.ro & Bio Aleea

Un alt produs despre care vorbim astazi este de la naturisti.ro si se prezinta in felul urmator: Samponul pentru par saten cu extract de nuc.

Ei bine, daca nu era deja evident, acest sampon are extract de nuc, benefic pentru acele persoane care se confrunta cu “minunata” matreata sau cadere a parului. Fiind un produs destinat persoanelor cu par saten, samponul reuseste sa intensifice aceasta culoare, iar acele particule de sclipici vor disparea in urma clatirii.
Nu trebuie sa va asteptati la minuni facute peste seara, iar eu recomand ca la utilizarea acestuia sa se aplice in cele din urma si un balsam pentru a reusi sa va imblanziti parul.

Produsul contine parfum, se gaseste intr-o cantitate de 250 ml, la pretul de 11,65 lei si este fabricat exclusiv in Romania.

Frankenstein de Mary Shelley

Andreea Eftimie - naturisti.ro &; Bio Aleea

Frankenstein este o carte citita de mine cu foarte mult timp in urma, insa m-am gandit sa o introduc in acest articol pentru ca m-a surprins placut si a ruinat tot ce credeam ca stiu despre acest monstru. In nici doua zile, cartea a fost devorata cap coada de mine, de aceea te provoc si pe tine sa o citesti intr-un timp la fel de scurt. Crezi ca poti?

De ce recomand Frankenstein?

Nu am absolut nicio idee despre cine si ce cunoaste cu privire la aceasta carte, insa daca ai crezut ca Frankenstein este acel monstru verde pe care-l vezi mai mereu in filme si desene animate, inseamna ca trebuie neaparat sa citesti cartea.
Autoarea este Mary Shelley, o scriitoare britanica ce reprezinta ideea de nuvela gotica. A murit la 54 de ani, dar a lasat in urma o adevarata capodopera.

Nu insist cu detaliile pentru ca vreau sa evit spoilerele, de aceea sperand ca acest articol a fost unul interesant, atunci am sa las mai jos retelele sociale unde pot fi intalniti cei de la bioaleea.ro si naturisti.ro (click pe sigle)

bioaleea.ro: Andreea Eftimie - Bio Aleea & naturisti.ro Andreea Eftimie Instagram
naturisti.ro: Andreea Eftimie - Bio Aleea & naturisti.ro Andreea Eftimie Instagram

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram

Andreea Eftimie

3 thoughts on “Despre Frankenstein si cateva produse de ingrijire pentru femei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.