E.D.A Cosmetics & Paleta Iconic Division de la Makeup Revolution

Andreea Eftimie - EDA COSMETICS MAKEUP REVOLUTION

Hello, my internet friend!

Mai tii minte ultima noastra discutie despre cosmeticele de la The Makeup Shop? Ei bine, astazi ne vom indrepta din nou atentia asupra acestui tip de produse, mai exact, vom vorbi despre doua ustensile super utile pe care le-am primit de la E.D.A Cosmetics.

Primul si cel mai important produs despre care vom vorbi este:

Paleta Iconic Division de la Makeup Revolution

Andreea Eftimie - E.D.A COSMETICS MAKEUP REVOLUTION

Paleta Iconic Division contine 15 nuante, in tonuri reci, neutre si calde. Aceasta mai are trei surori, si anume Iconic FeverIconic Vitality si Newtrals 2.
Din pacate, fiind vorba de noroc si nu neaparat de preferintele exacte, eu am nimerit paleta care are culori putin mai nepotrivite pentru gusturile mele, preferata mea fiind mai degraba Iconic Fever. Totusi, am reusit sa imi fac o idee despre aceasta.

Ambalajul este din plastic, usor fragil, iar numele brand-ului se sterge destul de repede de pe acesta. Din momentul deschiderii, paleta are o valabilitate de 12 luni, iar printre ingrediente nu am gasit nimic ce ar putea fi problematic.

Andreea-Eftimie---EDA-COSMETICS-MAKEUP-REVOLUTION-(3)Primele 5 farduri au devenit imediat preferatele mele. Adevarul este ca sunt putin prafoase, insa cu o baza de machiaj, treaba o sa fie perfecta.
M-am indragostit din primul momdent de prima culoare, acel alb rozaliu, iar pentru o culoare de tranzitie, a doua mi se pare geniala.
Personal, din primele 5, cred ca toate sunt perfecte pentru un machiaj de zi, exceptand a treia culoare.

Andreea-Eftimie---EDA-COSMETICS-MAKEUP-REVOLUTION-(2)Al doilea rand de culoari m-a surprins foarte mult datorita ultimelor doua. Cum am specificat de la bun inceput, nu toate nuantele au fost pe placul meu, aici putand sa mentionez prima nuanta si a treia.
Preferatele mele nu m-au dezamagit, iar pigmentii sunt exceptionali!
Fara a exagera, Iconic Division este mult mai buna la capitolul pigmentilor decat cea mentionata in articolul de la  inceputul discutiei de azi.

Andreea-Eftimie---EDA-COSMETICS-MAKEUP-REVOLUTION-(1)
Ultimele cinci culori ale paletei Iconic Division sunt si cele care au un impact mai mare cand vine vorba de culoare.
Cele doua de la final, acel maro si negru, sunt din nou cele pe care le folosesc frecvent datorita faptului ca ma simt mult mai comod cand le port.
Negrul este demential. Am ramas socata de la o simpla atingere cu pensula peste el. Nu a fost cazul sa mai revin asupra pleoapeleor cu alt strat, ceea ce este un aspect destul de important, zic eu.

Rujul Freedom Makeup London

Andreea Eftimie - EDA COSMETICS - Freedom Makeup London Pro Now Lipstick Collection

Cu toate ca la o prima vedere, acest ruj poate lasa impresia de un rosu tipator, aparentele insala. Culoarea este una usor de purtat in activitatile zilnice, cum ar fi la birou sau la o intalnire, unde nu e neaparata nevoie sa te faci usor de remarcat de la distanta.
Despre rezistenta acestuia nu pot spune multe, in cazul meu nu a fost o durata de cateva ore in care am putut sa il port, insa am fost multumita mai degraba datorita culorii acestuia.

Produsele Makeup Revolution sunt foarte ok la pret, asa ca data viitoare cand esti in cautarea unei palete care sa nu te dezamageasca, inainte sa te gandesti la una de sute de lei, poti lua in considerare si paletele Iconic DivisionIconic FeverIconic Vitality si Newtrals 2.

Chiar sper ca te-am ajutat sa iti faci o idee, asa ca eu am sa ma opres aici, insa nu inainte de a te invita sa afli mai multe despre E.D.A Cosmetics, accesand link-urile de mai jos (click pe sigle).

E.D.A Cosmetics: Andreea Eftimie

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram

Andreea Eftimie

Advertisements

14 thoughts on “E.D.A Cosmetics & Paleta Iconic Division de la Makeup Revolution

  1. Este dragalasa foc paletuta ta. Am zis sa-mi iau si eu una de Black friday. Am sa intru pe Eda sa caut ofertele lor de Black Friday

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.