Ingrijire

Noutatile de la Elemis

Hello, my internet friends! Missed me?

Iata ca azi revenim asupra unor produse de ingrijire a tenului, propulasate in atentia noastra tocmai din partea unui brand despre care am mai vorbit in trecut si aici.
Fara alte introduceri, azi discutam despre patru produse testate de mine in ultima perioada, care sper sa va fie de folos in a va face cel putin o idee pentru viitoarele achizitii.Elemis ne propune astazi

Crema exfolianta Papaya Enzyme PeelAndreea Eftimie - ELEMIS

Cantitatea originala a acestui produs este de 50 de ml, iar la o prima cautare pe Google a ingredientelor, am constatat ca nu contine ceva ce ar putea cauza reactii adverse majore.
Stiu ca parfumul intr-un produs poate fi un aspect important pentru unele dintre voi, de aceea trebuie sa mentionez ca aceasta crema exfolianta cu papaya contine acest ingredient.
De la deschiderea produsului, acesta ramane valabil timp de 6 luni.

Dupa cum era deja evident, principalul ingredient este papaya, care ajuta la catifelarea pielii, lasand un aspect stralucitor. Pe ambalaj se specifica faptul ca produsul trebuie sa stea pe fata 10 minute, iar eu recomand sa nu se treaca cu vederea peste acest aspect.

Pro-Radiance Cream Cleanser

Andreea Eftimie - ELEMIS

Ca si in cazul cremei anterioare, si acest produs a venit intr-o varianta mini, cea originala fiind de 150 de ml.
De la deschidere, crema are o valabilitate de 6 luni, iar modul de folosire a acesteia este prin masare usoara a fetei timp de un minut pentru a elimina machiajul si alte impuritati. Eliminarea produsului se face cu o clatire a fetei sau prin folosirea dischetelor demachiante.
Este foarte important sa se evite contactul cu ochii, iar un ingredient care poate cauza o posibila alergie ar putea fi acidul sorbic. Totodata, am identificat din nou parfum, alcool si uleiuri, care pot fi daunatoare pentru unele persoane.

Cum sunt o persoana care nu si-a descoperit nicio alergie, crema pentru curatare si demachiere de la Elemis a fost foarte ok in cazul meu.
De obicei, cand merg la diferite sedinte foto sau ma regasesc in situatii in care trebuie sa port machiaj, spray-ul de fixare a intregii “capodopere” este folosit din abundenta la mine, iar cu ajutorul acestui produs am reusit sa ma demachiez semnificativ mai repede.

Sapunul Violette de la FRAGONARD

Andreea Eftimie - ELEMIS

Ei bine, acesta este un sapun ce lasa un miros foarte puternic in spatii inchise. A fost tinut intr-un dulap o perioada destul de lunga, iar cand l-am scos din locul unde a stat captiv, primul aspect ce m-a impresionat a fost mirosul puternic care m-a lovit de pereti ca in filmele de actiune.
Nota 10 pentru miros, iar efectul este si el unul destul de imbucurator.

Apa de parfum Diamant

Andreea Eftimie - ELEMIS

Am avut din nou parte doar de o varianta mini a apei de parfum Diamant, insa acest produs se prezinta in alte doua variante, cea de 30 ml si 60 ml. Istoria se repeta. Zic asta deoarece in trecut am mai testat o mostra de la Adda Shop, care mi-a lasat la randul ei  impresii numai de bine.
Am simtit un miros de citrice si iasomie, iar rezistenta lui se ridica la cateva ore.

Important! Rezultatele difera de la persoana la persoana! Daca la mine nu au aparut reactii adverse, iar efectele folosirii produselor mentionate au fost imbucuratoare, nu inseamna ca asta se va intampla la toate persoanele.
Recomand citirea cu atentie a ingredientelor pentru a evita complicatiile!

Cam atat pentru ziua de azi. Sper ca articolul asta sa fie de ajutor oricarei persoane interesate de asemenea produse, and stay tuned!

Cu prietenii de azi va puteti intalni pe retelele sociale de mai jos (click pe sigle)
adda-shop.roAdda-shop Andreea Eftimie Instagram

Noi ne vedem pe Andreea Eftimie Instagram

Andreea Eftimie

8 thoughts on “Noutatile de la Elemis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.