Ingrijire

O noua locatie pentru Centrul Epsilon din Galti

Salutare si s-aveti o zi cu soare!
Ziua de 16 iulie 2018, a insemnat un nou inceput pentru echipa Centrului Epsilon din Galati , mai exact un fastuos (re)OPENING, despre care puteti afla mai multe detalii si din editia lunii iulie, la pagina 78 a revistei FAMOST.
Evident, cu o locatie noua, incepand de luni, Epsilon are si o adresea noua, mai exact Strada Romana, nr. 129, colt cu Strada Smardan (vila verde), insa, echipa poate fi contactata in continuare si la numarul de telefon 0753 774 566, sau pe pagina de Facebook – Epsilon Galati.

Epsilon - ANDREEA EFTIMIELa intrare am fost poftiti cu un un candy bar super delicios de la Al Dolcetto, numa’ bun de luat acasa, care a pastrat nuanta de mov a echipei Epsilon ce poate fi zarita pretutindeni. Din pacate s-a golit imediat, deci nu am putut sa imi asigur o prajiturica de mancat la miezul noptii, asa cum imi place mie. 😦

Epsilon - ANDREEA EFTIMIEPrimele 50 de minute ale evenimentului au presupus o sedinta de pilates realizata de instructorul Aura Spînu de la ONE GYM.

Desigur, tot evenimentul a avut un singur scop: inaugurarea noului loc unde doamnele, domnisoarele si domnii, pot primi tratamente de infrumusetare. Asadar, incepand de luni, pe langa tratamente antirid, de slabire sau anticelulita, epilare definitiva sau lifting Non-Invaziv, gama LUX Shape si-a intrat in rol. Mai exact, LUX Shape inseamna tratamente de lux pentru slabire si remodelare corporala H.I.F.U si ENDERMO EXPERT, venite cu o aparatura super performanta, fiind si cea mai noua din oras. Epsilon - ANDREEA EFTIMIE

Surprizele celor de la Epsilon  au continuat cu un tur  al casei, unde, la parter am vizitat zona Manichiura-Pedichiura, camera pentru Micropigmentare, Eyeliner si Dermopigmentare, la etajul 1 saloanele pentru tratamente faciale si corporale, inclusiv cele pentru remodelare, iar ultimul, dar nu cel din urma, etajul 3 cu indragitele tratamente de masaj si epilare definitivă.Epsilon - ANDREEA EFTIMIE

Epsilon - ANDREEA EFTIMIE

Dupa ce fetele de la Epsilon ne-au aratat cum functioneaza aparatele, cateva norocoase, in limita locurilor disponibile, au beneficiat de anumite tratamente GRATUIT.Epsilon - ANDREEA EFTIMIE

Spre fericirea mea, am avut ocazia de a participa la eveniment in calitate de blogger, dar si de model, revenind cu ocazia aceasta la obiceiuri mai vechi.
Fardate de Mirela Caburgan, make up artist si trainer la Scoala De Cosmetica Vision Art, aranjata la par de super simpatica Mihaela Perja, si cu o rochie de mireasa eleganta, realizata de Atelierstudiodesign-by Loredana, eu si colegele mele de prezentare, Anamaria Arghir, Claudia Bolboceanu, si Florentina Ionescu, am coborat dichisite pe scarile noului centru Epsilon.Andreea-Eftimie---Epsilon-(6)

Desigur, de la eveniment nu puteau sa lipseasca nici dragele mele bloggerite, Gabriela Bratu, Mihaela BolocanIoana S. PavelRamona Lăcrămioara (de la stanga la dreapta), dar si Catalina Coman, impreuna cu Sara Carvajal de Popa.Andreea Eftimie - Epsilon (10)

Pert total, atmosfera a fost minunata si linistita. Organizarea evenimentului a fost excelenta, cu zambete peste tot, produse inovative in fiecare colt, asa ca ramane de facut un singur lucru: Hai si tu la Centrului Epsilon din Galati, pentru ca luna iulie aduce super oferte pe care le poti vedea dand click aici, dar si un cadou de casa noua, ce implica reduceri de pana la 30%, pe care le poti vedea dand click aici.

Andreea Eftimie - Epsilon (2)Fetele cochete de la Epsilon din Galati va asteapta cu bratele deschise, iar eu va urez o infrumusetare cat mai placuta!

epsilongalati.roEpsilon Andreea Eftimie Instagram (click pe sigle pentru fiecare retea sociala)

Noi ne vedem pe: Andreea Eftimie Instagram

Mii de multumiri lui Bogdan Palenciuc Foto-Film pentru pozele de la eveniment

Andreea Eftimie

13 thoughts on “O noua locatie pentru Centrul Epsilon din Galti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.