Makeup

Doua creioane super utile de la Melkior

Salutare si s-aveti o zi cu soare!
Sunt sigura ca in utlima perioada ati vazut din ce in ce mai multe bloggerite facand recenzii ale produselor Melkior, printre care se afla si binecunoscutul Metallic liquid lipstick, sau colaborarea acestora cu Fundatia renasterea, in realizarea gamei #pinktouch, menita sa le reaminteasca femeilor de auto-examinarea lunara a sanilor.
Ei bine, nici eu nu am fost cu nimic mai prejos in testarea produselor Melkior, si iata ca astazi vorbim despre doua creioane de la acestia:

Creionul pentru conturul buzelor si Creionul de ochi Khol Kajal

Andreea Eftimie (1)

N-ai cum sa nu iubesti un creion pentru conturarea buzelor, mai ales cand riscul de a nu realiza o forma cat de cat ok doar cu ajutorul rujului e foarte mare, problema de care ma lovesc mai mereu. Am belele gigantice cand vine vorba de aplicarea rujului, lipgloss-ului and so on, pentru ca de fiecare data este inevitabil sa nu gresesc, lucru care duce la sters, aplicat, sters, reaplicat, pana cand imi cresc fire albe in cap.
Totusi, creionul pentru conturarea buzelor de la Melkior mi-a fost util ori de cate ori am avut nevoie. Ce-i drept, nici nu ma prea dau in vant dupa aplicarea unui ruj rosu, dar pentru my ultimate favorite lipstick, acest creion e destul de bunicel, ba chiar ideal.
Pun foarte mult accent pe acele cateva secunde dedicate conturarii buzelor, deci de la bun inceput nu ma intereseaza un efect de durata, atat timp cat reusesc sa imi aplic rujul perfect. Big like, Melkior!

Creionul de ochi Khol Kajal mi-ar fi prins numai bine in clasa a-VIII-a si a-IX-a cand traiam cu si pentru un dermatograf si o mascara aplicata in fuga (apropo de mascara, tot cei de la Melkior au un super rimel numit Scandalash!, care primeste numai cuvinte de lauda in ultima perioada, deci ard de nerabdare sa-l testez si eu).
Revenind la Creionul de ochi Khol Kajal: “Mi-e frica sa il aplic pentru ca am pleoapele lasate si poate agravez situatia, oricum, trebuie sa-l testez, deci fie ce-o fi!“, cred ca sunt destule cele care se confrunta cu o forma a ochilor ceva mai nefericita, care nu permite o aplicare atat de usoara o unor produse, lucru de care imi era teama in ultima perioada cand venea vorba de creioanele pentru ochi.
Ei bine, m-am informat cat de cat pe internet cu privire la ce trebuie sa fac ca sa nu imi nenorocesc aspectul ochilor, l-am testat la indicatiile primite pe YouTube, apoi m-am minunat. Nu numai ca m-am speriat degeaba, dar creionul a avut o rezistenta destul de bunicica, lucru care se observa si la ultima mea sedinta foto despre care am vorbit chiar aici.

Oglinda, oglinjoara

Andreea Eftimie (3)Era sa uit. In “cutiuta” cu minuni, Melkior mi-au mai pus si o oglinda, care, din cate am observat, se poate gasi in mai multe variante. Chiar sper sa adun cat mai multe pana ma apuca batranetile pentru ca sunt tare adorabile si au mesaje super pozitive, de genul “Je suis blogger!”

Cred ca pana aici mi-a fost. V-am spus cam tot ce era de spus despre produsele primite de la Melkior, asa ca dupa cum v-am obisnuit, las mai jos retelele sociale unde va puteti intalni cu acestia (click pe sigle).

melkior.rounnamed Andreea Eftimie Instagram YouTube

Noi ne intalnim pe Andreea Eftimie Instagram

Andreea Eftimie

One thought on “Doua creioane super utile de la Melkior

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.