Makeup

Despre cosmeticele de la Cupio

What a wonderful day to read about cosmetics!

Pentru ca e frumos afara, mi-am dat seama ca e prielnic sa va vorbesc despre cateva cosmetice de la Cupio. Am datoria de a va lamuri pe voi despre aceste produse, si cu aceasta ocazie sa le pot multumi si celor de la Cupio pentru minunatiile pe care mi le-au oferit. Asadar, luat si cititi!

Ce trebuie sa stim despre Cupio?

Am cules doar cateva informatii esentiale despre acest brand. Asadar, Cupio fost infiintat in anul 2011, fiind o companie 100% romaneasca. Are in prezent 9 branduri proprii si peste 8000 de produse in portofoliu, printre care si cel de mai jos:

Buretele pentru aplicarea fondului de ten de la CupioCUPIO - ANDREEA EFTIMIE

Ca tot aveam nevoie de un produs bun pentru a imi intinde gletul pe fata, deoarece nici  macar culoarea buretelui vechi nu se mai vedea din cauza produselor care au prins coaja pe el, cei de la Cupio s-au napustit asupra mea cu minunatia de care aveam cea mai mare nevoie.

Cum folosim buretele de la Cupio pentru aplicarea fondului de ten

Musai, negresit, obligatoriu (si alte sinonime), umezim buretelul inainte sa aplicam fondul de ten ca acesta sa nu absoarba prea mult produs. Pas valabil in toate cazurile.

Mai departe procedez in felul urmator: miscarile cu buretele pe fata NU vor fi ca atunci cand intindem o crema, din contra, vom tapota fiecare zona din centrul fetei catre exterior, pana obtinem rezultatul scontat. Nu evitam gatul niciodata, dar nici urechile, asta in cazul in care purtam parul prins.

Ultimul pas este aplicarea corectorului, caz in care buretele magic, vrajitoresc si miraculos de la Cupio ne vine iar in ajutor. La final aplicam o pudra pentru a fixa toata minunatia, dar asta deja nu mai tine de burete, ci e datoria unei pensule.

La final putem spala buretele pentru a nu ramane produs pe acesta pana la urmatoarea folosire.

Rujul lichid #GetMetallic

Andreea Eftimie (2)

Trebuie sa incep prin a spune ca acest ruj lichid s-a tinut destul de bine cand l-am testat pe mana. (nuanta Insta Glam)

CUPIO - ANDREEA EFTIMIE

Mentionnez ca ma dezlipesc cu greu de rujurile mate, dar, cumva, #GetMetallic a reusit sa treaca testul pentru ca ofera in acelasi timp si un efect mat, nu doar metalic.

Andreea Eftimie (3)

Agenda si pixul Cupio

Ca sa imi faca ziua si mai frumoasa, Cupio a mai adaugat in punguta cu surprize o agenda si un pix pentru a imi nota fiecare zi in care am uitat sa postez pe blog. Petrecand  o buna bucata din viata ca eleva si studenta, am dezvoltat o intolerata la pixuri, cautand de fiecare data pixul perfect care poate-poate ma va face sa imi doresc sa invat, iar cel de la Cupio are sanse mari sa ma faca sa imi doresc sa iau notite. Cat despre invatat, mai vorbim…

CUPIO - ANDREEA EFTIMIE

Cu cei de la Cupio va puteti intalni pe Facebook Instagram fb_logo (click pe sigle)

Noi ne vedem pe Facebook si Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

4 thoughts on “Despre cosmeticele de la Cupio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.