Fashion

Codin Maticiuc si Tshirt Factory stiu ca nu sunt milionara!

A venit primavara, n-a venit primavara? That is the question.

Hai ca va lamuresc eu. Sigur a venit! Zapada de afara e doar un pretext pentru a nu purta un singur strat de haine, ci patru.

Ca tot vorbim de straturile de haine, cei de la tshirt-factory.ro, de care sunt convinsa ca ati mai auzit, impreuna cu si mai bine cunoscutul Codin Maticiuc, s-au gandit la noi si la zilele caldurase ce vor urma.

Cateva detalii despre Tshirt factory

Cateva detalii despre Tshirt factoryEi bine, este o comunitate pasionata de designul grafic, brand care a luat nastere in 2008. Ofera libertatea celor interesati de design sa isi deschida online si GRATUIT propriul magazin de tricouri, urmand ca produsele sa fie cumparate de pe site-ul tshirt-factory.ro, doar daca sunt respectate standardele de calitate si copyright. Cei care indeplinesc cerintele impuse, pot avea ocazia sa se regaseasca in aceeasi categorie de designeri de pe site compusa din celebritati din Romania, printre care si Codin Maticiuc. Hai ca v-am lamurit si de data asta.Tshirt Factory, Codin Maticiuc - ANDREEA EFTIMIE

Cateva detalii despre Codin Maticiuc Cateva detalii despre Codin MaticiucDupa cum spune chiar el, in 2013, a înființat propria companie de producție de film (Watch Me Production) și a produs primul film, Déjà Vu, în regia lui Dan Chișu. În portofoliul lui se mai regăsesc filmele ”București Non-Stop“, pe care l-am vazut inainte sa fi stiut de legatura acestuia cu Maticiuc, si pe care il recomand de un miliard de ori. Trust me, I’m a movieholic.

YouTube Bazzar e si el pe lista. A aparut in 2015, Codin fiind co-producător, precum și producator in piesa de teatru – Hell – Lolita Pille.

Consumatorul de suflete” este cartea care marchează debutul sau în lumea scrisului, fiind cea mai citită carte a editurii All în 2014. Adica eu dorm toata ziua, dar el nu prea.

Pe Codin il gasiti aici: codinmaticiuc.ro, unde veti putea citi despre gandurile acestuia in sectiunea DOAR UN GAND, sau TEXTE IN SUC PROPRIU, in sectiunea cu acelasi nume. Daca va era dor de o actiune caritabila, puteti da click aici.

Impresia mea despre tricourile lui Codin MaticiucTshirt Factory, Codin Maticiuc - ANDREEA EFTIMIE

Nu sunt milionara, doar cheltui ca si cum as fi” Propozitia asta ma descrie perfect! Am fost milionara acum vreo zece ani, pe vremea cand imi faceam singura bani din paginile caietelor pe care nu le mai foloseam la scoala. Intre timp am saracit, dar parca am inceput sa cumpar mai mult, cu nimic.Tshirt Factory, Codin Maticiuc - ANDREEA EFTIMIE

Nevermind. Daca nu iti place sa mergi la cumparaturi, Codin s-a gandit ca poate nici indragostit/a nu esti, so he blessed us with this & this. Totusi, daca te-a lovit dragostea, poate ca uratii te deprima, dar s-a gasit o solutie si pentru asta aici. Totusi x2, daca esti multumit/a cu aspectul celor din jurul tau, iata produsele mele favorite ale acestuia (click pe fiecare produs in parte):

Nimeni nu iti poate da ce iti pot promite eu
Nimeni nu iti poate da ce iti pot promite eu
Blow me
Blow me

Prostii ma deprima

Prostii ma deprima

Tshirt Factory, Codin Maticiuc - ANDREEA EFTIMIESperand ca v-am deschis apetitul pentru cumparaturi, indiferent ca sunteti milionari sau nu, eu va invit cu drag sa descoperiti si celelalte produse ale lui Codin Maticiuc de pe site-ul tshirt-factory.ro. Va astept pe blogul meu si la urmatorul articol, care, cred eu, va fi cel mai probabil un review.Tshirt Factory, Codin Maticiuc - ANDREEA EFTIMIE

Codin Maticiuc poate fi gasit pe urmatoarele retele sociale (click pe sigle)

Logo-CM Instagram Facebook

Cei de la Tshirt Factory poat fi gasiti pe urmatoarele retele sociale (click pe sigle)

logo Instagram Facebook

Eu pot fi gasita aici, pe blog, sau pe retelele sociale de mai jos

LOOKBOOK.png Instagram Facebook

Andreea Eftimie

2 thoughts on “Codin Maticiuc si Tshirt Factory stiu ca nu sunt milionara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.