Două produse de la Green Lab numa’ bune pentru ingrijirea tenului!

Andreea Eftimie

A tunat și a adunat! Ultima dată când ne-am văzut mă lăudăm cu ceva, acum cu altceva.

Deoarece eu merg pe principiul că un produs cosmetic trebuie schimbat înainte de data expirării, mai ales când vorbim de creme sau produse de îngrijire, am decis să vă povestesc despre două produse care sper să vă ajute.

Așadar, cei de la Green Lab au decis să îmi ușureze existența cu două chestiuțe care m-au mulțumit de la prima testare. Vorbesc despre Apa micelară pentru ten sensibil, parcă făcută exact pentru mine și Crema de zi hidratantă și revitalizantă, ajunsă în mâinile mele fix când rămăsesem fără un astfel de produs.

Apa micelară

Este lipsită de miros, ea curăță, hidratează și calmează tenul, iar un aspect important este faptul că are în consistență alantoină, adică un compus chimic ce determină cicatrizarea rănilor, dar fără a lăsa cicatrici inestetice (după spusele domnuli Google). Apa de la Green Lab este obținută din plantă de tătăneasă care calmează tenul și îl hidratează. Înlătură chiar și machiajul rezistent la apă, deci pot să dansez linistită ca Gene Kelly în ploaie și să fiu sigură că machiajul meu va fi dat jos de pe față cu siguranță.

Chiar dacă sunt extrem de încântată de această apă micelară, tot vă recomand ca în cazul în care o veți folosi doar pentru demachiere, după ce ați scăpat de toate fardurile posibile și imposibile, e musai să vă spălați fața cu un săpun special pentru tenul vostru. Chiar și cu cel mai bun produs din lume, în unele locuri e posibil să nu ștergeți cum trebuie, așa că un săpun potrivit tenului este în cele din urmă cel mai bun prieten.

Două produse de la Green Lab numa' bune pentru ingrijirea tenului
Apa micelară pentru ten sensibil
Două produse de la Green Lab numa' bune pentru ingrijirea tenului
Apa micelară pentru ten sensibil

Crema de zi hidratantă și revitalizantă

N-am apucat sa o testez o perioadă foarte lungă, însă până în momentul de față, folosind-o de aproximativ o săptămână, pentru tenul meu lucrurile au mers bine. Nu am observat reacții dubioase ale acesteia în contact cu piela, însă trebuie să specific un lucu foarte important: nu toate produsele care se potrivesc de minune cu un tip de ten, se pot potrivi și cu un altul, lucru simțit pe pielea mea cu Zineryt. Prin urmare, produsul pare a fi suficient pentru o perioadă indelungată, așa că pentru acelea dintre voi care știu că au un ten sensibil, acneic, relativ uleios, sau sunt doritoare de un efect anti-ageing, de vitalitate și protejearea a longevității celulelor stem din piele, aș putea recomanda cu drag acest produs.

Două produse de la Green Lab numa' bune pentru ingrijirea tenului
Crema de zi hidratantă și revitalizantă
Două produse de la Green Lab numa' bune pentru ingrijirea tenului
Crema de zi hidratantă și revitalizantă

Va puteti intalni cu GreenLab pe Facebook si pe site-ul lor oficial cropped-sigla-Green-Lab-A4-20x20-2@2x(click pe sigle).

Noi ne putem da intalnire si pe Facebook Instagram

Andreea Eftimie

Advertisements

15 thoughts on “Două produse de la Green Lab numa’ bune pentru ingrijirea tenului!

  1. Imi place cu ce usurinta imi curata rujul mat aceasta apa micelara. Iar crema chiar isi face treaba. Tenul meu arata mult mai luminos!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.