Apa micelară hidratantă de la Yves Rocher

Andreea Eftimie

Dacă tot vă amenințăm într-un articol anterior că am fost la întâlnirea bloggerițelor din zona Galați/Brăila, întâlnire ce se va repeta și în martie, se pare că a venit momentul să vorbesc și despre un produs pe care l-am primit în cadrul evenimentului și am apucat să îl testez.

Este vorba despre minunata și ravisanta apă micelară HYDRA VÉGÉTAL. Ce mi-a plăcut în primul rând, pe lângă rezultatul lăsat de produs, este faptul că vine însoțit de un capac de protecție care nu permite tortiței să fie apăsată atunci când sticla este ținută în spații restrânse. Din start a avut o bilă albă.

Yves Rocher - ANDREEA EFTIMIE

Pe produs sunt menționate câteva detalii:

  • Este destinat tenului normal și mixt
  • Formula a fost testată sub control dermatologic și oftalmologic
  • Conține sevă de agavă albastră și sevă de arțar
  • Peste 88% ingrediente de origine naturală
  • Fără coloranți, silicon, uleiuri minerale și parabeni
  • Conține 390 ml

Franceza este unul dintre inamcii mei, așa că mai multe detalii de pe sticlă nu pot să vă ofer. 😦

Rezultatul pe tenul meu acneic și pretențios a fost foarte îmbucurător. Demachierea a fost ușurată în proporție de 90% și mi-a plăcut faptul că mirosul nu te izbește de la o poștă, din contră, este plăcut și revigorator. Încă un punct forte al acestui produs este faptul că te poți bucura de el luni întregi. Vă invit să dați click aici pentru a vedea mai multe detalii.

De la Yves Rocher am mai primt și trei mostre. Prima este de la ELIXIR JEUNESSE – Crema reparatoare de zi, urmată de RICHE CRÈME – Fluid antirid pentru zi cu 30 de uleiuri prețioase și ultima dintre cele trei este SEBO VÉGÉTAL – Gel cremă matifiant.

Fiind micuțe, nu pot să las un review pentru că rezultatele nu se pot vedea după o singură folosire, dar având ceva mai mult de la ELIXIR JEUNESSE mi-am permis să vă asigur că tenul va fi tonifiat și reparat. IMPORTANT: Aceasta cremă reparatoare de zi se aplică pe ten în fiecare dimineață, imediat după aplicarea Serului Elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului.

Yves Rocher - ANDREEA EFTIMIE

Nu vreau să închei acest articol fără a vă propune să vă alăturați clubului Yves Rocher pentru că sunt destule surprize acolo. Mai jos am atașat câteva imagini despre oportunitățile pe care le primiți din partea Yves Rocher împreună cu o carte de vizită a Alinei Grigorescu, sales manager. Aici este și forumularul de inscrieire împreună cu pagina de Facebook a acestora în cazul în care doriți să fiți la zi cu ce mai pregătesc aceștia clienților.

Yves Rocher - ANDREEA EFTIMIE

Yves Rocher - ANDREEA EFTIMIE

Yves Rocher - ANDREEA EFTIMIE

Noi ne putem da intalnire si pe Facebook Instagram

Andreea Eftimie

Advertisements

5 thoughts on “Apa micelară hidratantă de la Yves Rocher

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.