Ingrijire

#GalatiBeautySwap

Începutul anului 2018 a venit cu vești minunate pentru bloggerițele din domeniul beauty/fashion ce aparțin zonei Galați/Brăila. Astfel, pe data de 13.01.2018, o zi cu ghinion ar spune unii, pentru aproximativ 20 de doamne și domnișoare, treaba a stat ceva mai diferit.

Totul i se datorează Ioanei S. Pavel, aflată în spatele blogului One Day Butterfly, cea care ne-a adunat pe tote la un loc. Am avut și plăcerea de a câștiga ceva de la aceasta în urma unui concurs. Este vorba despre o pereche de cercei făcuți chiar de ea. Iubesc enorm motivele tradiționale românești, iar momentul în care i-am primit a fost unul foarte plăcut.Fotografia postată de One Day Butterfly Fashion Store.Locația a fost desăvârșită iar oamenii invitați să ne povestească despre diferite branduri au fost la fel de desăvârșiți. Ne-am bucurat de ospitalitatea celor de la Boulevard Pub și de vorbele, precum și învățăturile oferite de cei de la Yves RocherIulian Neculai de la Salon Y&M si Cristina David Iordache de la Salon Cochet și nu în ultimul rând Salon Mon Charme.

 

 

 

 

Desigur, evenimentul a avut o temă principală. Pe lângă toată această întâlnire a bloggeritelor, la sfârșit a început nebunia. Fiecare dintre noi care a avut cosmetice și produse de îngrijire pe care nu le folosea, a putut face schimb cu alte participante de produse care le-ar fi interesat ceva mai mult. Astfel, la un moment dat, au început să treacă din mână în mână tot felul de produse, ca în final toată lumea să fie mulțumită.

Am avut și eu o contribuție de -1% la acest eveniment. Calitatea mea inexistentă de artist în ale Photoshopului mi-a permis să creez photo booth propsuri, așa că după minute bune petrecute în fața laptopului și drumuri interminabile în căutarea bețișoarelor de bambus, fetele au putut să își facă poze cu “stegulețe” pe care găseai scris “Beauty and the wine”, “Me and my clothes” și bineînțeles “#GalatiBeautySwap“.

#GalatiBeautySwap-(27)

Am avut parte de sponsori foarte drăguți care ne-au “cadorisit”. Aceștia sunt cei de la The MakeUp Shop care ne-au oferit produse Sleek, Green Lab, Yves Rocher, Prăvălia cu cosmeticaleAtelierul RalucaiAdda Shop, Klarra CosmeticsGerocossenflormar, Gerlinea, 7th Heaven, BioNikeHimalaya Herbal Healthcare, NOTE, ElemisPaula’s ChoiceBeautyBarometerNOTE CosmeticsMayieFragonardGerlineaOne Day Butterfly Fashion StoreArboria Plant si Presa Galați. Pentru a vă ține alături de mine, am să fac cât de curând reviewuri cu produsele primite pentru ca voi să vă faceți o idee cu privire la acestea, și cine știe, poate chiar să le adăugați în coșul de cumpărături.

 

 

 

 

Nu trebuie să rămână nemenționat nici al doilea eveniment la care am participat imediat după ce primul s-a încheiat. Ei bine, am fost invitate la deschiderea oficială a magazinului Flormar din incinta Shopping City Galaţi. Și de această dată am primit multe cadouri din partea organizatorilor, am văzut o mică defilare și în final panglica a fost tăiată iar magazinul a fost oficial deschis. Așteptarea a fost una bine meritată pentru că produsele acestora sunt unele de calitate. Urmează un mega review cu tot felul de cosmetice semnate Flormar, așa că stai pe aproape .

#GalatiBeautySwap-(7)

#GalatiBeautySwap-(6)

În încheiere vreau să îi mulțumesc Ioanei pentru inițiativă, fetelor pentru că au bifat “particip” la eveniment și nu în ultimul rând celor care s-au mobilizat într-un timp atât de scurt pentru a face posibilă această întâlnire. Don’t forget: urmează să bombardez blogul cu articole despre o gamă largă de produse cosmetice și nu numai, așa că stay tuned!

Ce zici? Ne intalnim pe Facebook si Instagram? (click pe sigle)

Andreea Eftimie

33 thoughts on “#GalatiBeautySwap

  1. A fost un eveniment pe cinste si tare mult ma bucur ca v.am cunoscut desi as fi vrut mai mult timp pentru a vorbi. Dar la editia a doua recuperam. Abia astep sa ne reintalnim. 😍

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.