Uncategorized

Sfarsitul anului in care am devenit fashion editor si blogger

Acum 7 luni nici nu visam ca voi ajunge sa depasesc granitele dintre a avea un blog, unde sa imi propun sa fiu activa 100% si de a avea oportunitatea de a scrie intr-o revista de moda. Poveștile acestor două reusite sunt foarte simple si frumoase:

Prima mea experienta ca blogger a inceput undeva in 2011. Atunci aveam pasiuni adolescentine si ma axam pe articole pe care acum le consdier doar o joaca. Nici blogul pe care il concepusem in 2016 nu a fost mai serios, dar spre deosebire de cel din 2011, a fost cu siguranta mai glorios. Am “spart gura targului” in ultima zi a lunii august cu un articol de care nu eram sigura, dar pe care il citisem si recitisem de vreo zece ori pe zi pana sa il public. In momentul in care am dat share pe Facebook, like-urile se inmulteau semnificativ, iar distribuirile altor persoane necunoscute mie isi faceau aparitia in feed. Spre marea mea uimire ajunsesem la mii de vizionari intr-un timp foarte scurt.

Despre prima mea experienta ca fashion editor pot spune ca s-a datorat interesului meu subit si foarte mare pentru domeniul in care activez in prezent. In luna mai al anului 2017 am ajuns la o intalnire in care urma sa discut doar despre eventuala colaborare pentru coperta revistei Famost. Nici nu indrazneam sa ma astept la mai mult de atat.

În spatele ședinței foto pentru editia respectiva au stat make up artistul Alina Dragan, hairstylistul Aurelia Aurora, brandul Pastelle pour Femme, unghiile mi-au fost lustruite de Nicoleta NAils si pot da vina pentru poze pe tot ce inseamna revista Famost.

junieChiar daca discutia despre revista a decurs foarte ok, la un moment dat s-a pus problema colaborarii cu acestia si in calitate de fashion-editor. In acel moment am ramas blocata. Cu exceptia referatelor despre Morometii si a articolelor neserioase de pe blogul meu din acea perioada, in niciun moment nu facusem ceva care sa conteze atat de mult.

Despre pasiunea pentru haine pot spune ca a existat dintotdeauna in sangele meu, cumva eram sigura ca am despre ce sa scriu in articolele mele. De mica stateam la pozat cu orele dupa ce o noua creatie vestimentara a mamei mele prindea viata, iar aceasta dragoste pentru moda s-a pastrat pana in adolescenta cand incercam sa imi accesorizez tinutele cat mai bine. Dezvoltasem o pasiune si pentru fotografie undeva prin 2013 cand visam sa stau in spatele aparatului foto, nicidecum in fata acestuia.

Toate lucrurile acestea s-au schimbat. Acum inchei anul cu articole despre designeri inspirati de picturi celebre, cele mai interesante colaboraritrendurile anilo ’90 care s-au reintors si articole pe blog cu mine si pasiunea mea in prim plan.

articol

Obiectivele mele pentru 2018 cu privire la acest blog sunt de a reusi sa fiu cat mai activa si de a realiza cat mai multe prin intermediul lui.

În final vă invit sa asteptati aparitia revistei Famost a lunii ianuarie unde veti putea citi si un articol despre blog si despre planurile mele cu acesta.

Let’s meet here: Facebook Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

Just do what you like to do, and do it all the time!

34 thoughts on “Sfarsitul anului in care am devenit fashion editor si blogger

  1. Ce frumos! Ai parte de o super oportunitate și îți doresc multa bafta in continuare. Mă bucur să citesc despre inceputurile tale ca bloggerita, mă regăsesc în primele paragrafe. Cam tot prin 2011 am avut și eu prima tentativa cu blogul, mai apoi prin 2013, iar în 2017 m-am apucat serios de treabă. Te pup 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.