Fashion

Momentele anului 2017 în modă

Penultima postare al anului 2017 pe blog va fi o bine meritată reconstituire a evenimentelor din industria modei petrecute anul acesta. Așadar, primul pe lista mea este:

Donatella Versace le readuce pe podium pe faimoasele modele ale anilor ’90. Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford și Helena Christensen s-au reunit la împlinirea a 20 de ani de la moartea fratelui Donatellei, Gianni Versace, fondatorul brandului.Fashion Gratitude (12)

Penelope Cruz devine Donatella Versace. Publicul va fi pus la curent cu moartea lui Gianni Versace, asasinat chiar pe scările propriei case din Miami Beach pe 15 iulie 1997, în serialul American Crime Story.

Fashion Gratitude (19)

Ming Xi cade pe scenă în timpul showului Victoria’s Secret. După apariția integrală a episodului de anul acesta pentru publicul larg, fanii s-au declarat revoltați deoarece realizatorii au luat decizia să nu elimine secvența, din contra, au adăugat și momente din backstage în care tânăra plânge.Fashion Gratitude (3)

Nike colaborează cu Swarovski. Cele doua branduri realizează o pereche de sneakersi cu peste 50,000 de pietre prețioase pe ei.

Fashion Gratitude (1)

Gucci renunță la blana naturală din creațiile acestora. Inițiativă luată și de Stella McCartney, Giorgio Armani, Hugo Boss, și Net-A-Porter.

Fashion Gratitude (17)

Topshop și Louis Vuitton introduc obiecte vestimentare cu îndrăgitul serial Stranger Things.

 

 

Lais Ribeiro devine modelul ales să poarte anul acesta râvnitul fantasy bra. Produsul din cadrul showului Victorias’s Secret este în valoare de 2 milioane de dolari.

Fashion Gratitude (15)

Diet_prada. Un cont anonim de pe Instagram ia în vizor tot ce înseamnă copie în industria modei. Fashion Gratitude (1)

Ikea vs. Balenciaga. O geantă realizată de Balenciaga costând 2,145 de dolari, este motivul pentru care brandul este acuzat că a copiat o sacoșă în valoare de doar 0.99 de dolari al magazinului Ikea.

Fashion Gratitude (20)

Alessandra Ambrosio în ultimul ei show în cadrul faimosului brand Victoria’s Secret. Și de data aceasta fanii au fost revoltați deoarece realizatorii nu i-au acordat mai multă atenție modelului fiind ultima apariție a acesteia. Fashion Gratitude (16)

Miranda Kerr a purtat o rochie inspirată de Grace Kelly. Fostul îngeraș de la Victorias’ Secrets a purtat la nunta acesteia cu Evan Spiegel, co-fondatorul Snapchat, o rochie semnată Dior.

Fashion Gratitude (9)

Rihanna în Comme des Garçons la Met Gala. Cântăreața din Barbados a fost una dintre puținele celebrități care a respectat tema showlui, spre deosebire de Kendall Jenner, Kim Kardashian, Nicki Minaj sau Selena Gomez. Totodată, evenimentul onorează pentru a doua oară munca unui artist aflat încă în viață, prima data fiind in 1983, dedicat lui Yves Saint Laurent.

Fashion Gratitude (21)

Helen Mirren a pășit pe podium la 72 de ani. Acrița brtitanică a reprezentat brandul L’Oréal în cadrul evenimentului London Fashion Week.
Fashion Gratitude (5)

Pirelli realizează un calendar all black. În prim plan sunt Duckie Thot, Naomi Campbell, Diddy, Whoopi Goldberg, Thando Hopa și Lupita Nyong’o.

Fashion Gratitude (13)

Céline Dion devine una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete ale anului 2017. Totul se datorează noului său stylist, Law Roach, responsabil și de ținutele pe care le poartă Zendaya. Anul 2017 reprezintă pentru aceasta și prima ei apariție la Met Gala.

Fashion Gratitude (14)

Kaia Gerber își face debutul pe podium. Fiica lui Cindy Crawford se bucură de acest eveniment prin intermediul brandului Calvin Klein.

Fashion Gratitude (6)

Rihanna se reîntoarce la New York Fashion Week. Pentru Fenty x Puma 2018 Show, cântăreața decide să își facă apariția pe o motocicletă.

Fashion Gratitude (18)

Off White acordă un omagiu Prințesei Diana. La împlinirea a 20 de ani de la moartea acesteia, Virgil Abloh realizează o colecție de primavară 2018.

Fashion Gratitude (4)

Melania Trump face o vizită purtând o pereche de stiletto. Partea proastă este că această vizită este datorată uraganului Harvey din Texas, iar acest tip de încălțări nu sunt tocmai ideale având în vedere evenimentele petrecute acolo. Prima Doamnă a Americii a fost aspru criticată de către public în urmă deciziei luate.

Fashion Gratitude (8)

Azzedine Alaïa moare la 82 de ani. Personalități ca Grace Jones, Madonna, Rihanna sau Victoria Beckham au purtat rochii semnate de acesta. Cu cinci luni înainte de deces, Azzedine revine după șase ani cu o colecție în deschiderea căreia a fost Naomi Campbell.

Fashion Gratitude (2)

Și cam acesta a fost “topul” evenimentelor de anul acesta pe care eu le-am considerat important de reținut! Have a wonderful Christmas and…

Let’s meet here: Facebook Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

28 thoughts on “Momentele anului 2017 în modă

  1. Super tare articolul tau, chiar mi-a placut enorm avand in vedere ca ne-ai prezentat unele evenimente de care eu cel putin, nu am auzit. Cum a zis @Patricia Lidia, articolul tau e scris pe intelesul tuturor. Te pup, An nou fericit! 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.