Fashion

OOTD – Boyfriend & MANGO

Outfit of the day #2!

Dacă tot vă spuneam data trecutacă că blugii boyfriend sunt încă un must have, a venit momentul să îi pun în evidență printr-o ținută lejeră de toamnă, și nu iarnă, cum ar fi normal. Garantez că o asemenea accesorizare are șanse de 100% de a te face să-ți dârdâie puțin dinții, deci sfatul meu ar fi să porți cu încredere un asemenea outfit. Nota de plată pentru răceala de a doua zi o plătesc eu, promit!

Așadar, am ales o ținută compusă doar din culorile alb și negru de dragul de a fi cât mai asortată. Plecând de la premisa că pentru a reuși să fac o accesorizare cât mai ok, trebuie să adaug și acea pată de culoare, am ales un ruj care să nu fie în contrast cu pielea mea înroșită din cauza temperaturilor de afară. Rujul despre care vorbesc este de la Farmasi, în nuanța SUPER STAR. Îl îndrăgesc foarte mult și de aceea mă despart foarte greu de acesta.

Cred că în zilele acestea friguroase, cel mai important lucru este protejarea sănătății, așa că un ceai cald, ținut într-un termos și luat cu tine oriunde  te poartă pașii ar fi o idee bună. Cât mai multe haine groase și o porție zdravănă de răbdare pentru că anotimpul rece trece, fac și ele parte din cheia succesului.

Deja am trăncănit prea mult așa că o să vă las cu detaliile pieselor vestimentare alese și cu pozele din ziua cu pricina.

În încheiere vreau să mulțumesc pentru ajutorul acordat în realizarea fotografiilor lui Radu Alin Photography, cel care, că să fiu sinceră, a propus să plecăm de la ideea de a purta ceva de tip boyfriend. Tot datorită lui am deventi și “fotograf” pentru o zi, așa că îi mai mulțumesc o dată. You did a great job! Gracias, danke, multumesc, thank you!

À bientôt!

Outfit

Curea: MANGO

Trench : BIK BOK

Jeanși: Pull&Bear

Botine: NewYorker

Ochelari: similari aici

Pulover: MANGO – similar aici

ANDREEA EFTIMIE

ANDREEA EFTIMIE

OOTD---Boyfriend-&-MANGO-1

ANDREEA EFTIMIE

ANDREEA EFTIMIE

OOTD---Boyfriend-&-MANGO-5

ANDREEA EFTIMIE

© Radu Alin Photography

Ce zici? Ne intalnim pe Facebook si Instagram? (click pe sigle)

Andreea Eftimie

7 thoughts on “OOTD – Boyfriend & MANGO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.