Fashion

OOTD – Aproape iarnă

Outfit of the day #1!

M-am gândit să încep șirul articolelor de tip outfit of the day printr-o ținută “aproape pentru iarnă”. Spun aproape deoarece ne aflăm deja în luna decembrie și tot ce știm până acum este că afară ba e frig de îți apar țurțuri la nas, ba plouă de îți sunt inundați pantofii, ba e soare, dar în niciun caz nu ninge, lucru pe care îl consider cel puțin esențial când mă gândesc la iarnă.

Revenind la temperatura de afară și la ținută. De aproximativ doi ani au început să mă intereseze obiectele vestimentare oversized pentru că le consider foarte comode și ușor de asortat. Așadar, am ales un pulover de la H&M și am fugit la ședința foto. Cu întârzierea de rigoare datorată nebuniei și dezorientării mele, shootingul a mers perfect!

În niciun moment nu am simțit frigul, chiar dacă mâinile mele erau mai roșii decât rodiile, deci garantez pentru un outfit asemănător! Având în vedere lugimea puloverului și al cizmelor, nu am avut probleme nici în zona picioarelor, iar paltonul nu a fost tocmai necesar, ci mai mult doar de decor, ca și ochelarii.

Din punctul meu de vedere, câteva piese esențiale pentru acest sezon ar fi puloverele largi, o pereche de jeanși boyfriend și eventual un trench. Mai multe detalii despre ce se poartă în acest anotimp friguros găsești și în articolul meu din luna septembrie al revistei Famost, la pagina 80.

Vreau să închei prin a-i mulțumi lui Talmaciu Claudiu pentru pozele foarte reușite și nu în ultimul rând pentru răbdărea de care a dat dovadă. Mai jos sunt detaliile despre outfit și pozele!

À bientôt!

Outfit

Palton: Pull&Bear

Jeansi: Stradivarius

Ochelari: similari aici

Pulover: H&M – similar aici

Cizme: Deichmann – Ellie Goulding collection

OOTD---Aproape-iarna-2

OOTD---Aproape-iarna-3

ANDREEA EFTIMIE

OOTD---Aproape-iarna-5

ANDREEA EFTIMIE

ANDREEA EFTIMIE

Let’s meet here: Facebook Instagram (click pe sigle)

Andreea Eftimie

9 thoughts on “OOTD – Aproape iarnă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.